Производствено портфолио

УСТРЕМ – АД е машиностроителна компания специализирана в производството и доставката на метални съоръжения и оборудване за различни области на промишлеността и обществения сектор.

Нашето портфолио включва: Производство на транспортьори и комплексни транспортни системи. Производство на шнекове и шнеково оборудване. Производство на съоръжения за прахоочистване, тип циклони и мултициклони. Производство на метални силозни контейнери с подвижна подова система за подаване на биомаса. Производство на спомагателни съоръжения за енергийни системи на биомаса. Производство на водосъдържатели с обеми от 150 до 2000 литра. Производство на каптажни метални палети за транспорт и съхранение на варели с течности. Изработването на метални конструкции и нестандартно оборудване. Производство на метални контейнери за твърди отпадъци и биомаса. Производство на мултилифт контейнери 

Ако имате въпроси моля свържете с нас, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите.

Производство на транспортьори, шнекове, силози и силозни системи

Производство на съоръжения, оборудване и резервни части за селското стопанство

Производство на метални конструкции, изделия и нестандартно оборудване

Запитване
Имате въпрос, задайте го. Ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Съгласен съм Ustrem.eu да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

    No, thank you. I do not want.
    100% secure your website.
    Powered by