Услуги за индустрията

3D проектиране

3D проектиране и изпълнение на проекти включва създаване на детайлни визуализации и модели на различни продукти, машини, обекти или производства.
Ние предлагаме както създаване на документацията по собствените ни проекти, така и работа с клиенти, които желаят да разработят своя собствена концепция.

Огъване и обработка с вал машини

Нашата услуга за обработка на въглеродна стомана, неръждаема стомана и алуминий включва широк спектър от процеси, които гарантират високо качество на крайния продукт.
Ние разполагаме с модерни технологии и професионално обучен персонал, който е готов да отговори на всяко ваше изискване.

Обработка на метали

Огъването на абкант метални листи включва обработка на материали с размери до 1000 х 2000мм и дебелина до 4мм.
Разполагаме с модерен парк от машини и квалифицирани специалисти, които гарантират прецизност и качество на изделията.

Ние сме готови да отговорим на вашите изисквания и да ви осигурим индивидуален подход при изработката на вашия продукт.

Щанцоване сита и обработка на листов материал

Щанцоване сита и обработка на листов материал с дебелини до S=2мм с различни конфигурации на отворите – кръгли , продълговати и други.
Разполагаме с широка гама от щанци и съвременни машини, които позволяват изработката на продукти с висока прецизност и качество.
Нашите специалисти са готови да ви помогнат с индивидуален подход и да осигурят бърза и ефективна услуга

огъване и обработка на тръби и метални профили

Това е процес, който изисква специално оборудване и опитни специалисти, които да работят с висока прецизност. Нашата компания разполага с модерни машини и опитен екип от специалисти.
Използвайки нашите машини за машинно огъване и обработка на тръби и метални профили, ние можем да обработим материали с различни форми и размери.

Огъване и обработка с хидравлични преси

Хидравличните преси са мощни инструменти, които могат да бъдат използвани за огъване и обработка на различни материали. Това може да бъде извършено на метални тръби, профили, листове и други.
Хидравличните преси са ефективни инструменти за обработка на материали, тъй като те могат да обработват голям обем материали бързо и ефективно.

Рязане с гилотина

Рязането с гилотина е метод за прецизно рязане на листови материали като метал. Той използва специализирана машина, наречена гилотина, която притиска листа между два ножа и ги премества навътре, за да извърши рязането.
Рязането с гилотина е подходящо за прави линейни рязания, докато сложни форми или изрязвания се извършват с помощта на други методи като щанцоване или лазерно рязане.

Огъване на метални листи

Огъването на метални листи е процес, при който се извършва деформация на метала, за да се получи желаната форма или ъгъл. Това може да се постигне по различни начини, в зависимост от материала и инструментите, които се използват.

Ние сме готови да отговорим на вашите изисквания и да ви осигурим индивидуален подход при изработката на вашия продукт.

Запитване
Имате въпрос, задайте го. Ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Съгласен съм Ustrem.eu да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

    No, thank you. I do not want.
    100% secure your website.
    Powered by