За нас

МАШИНОСТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ ОСНОВАНА 1948 ГОДИНА

70-годишна история

Устрем АД е машиностроителна компания създадена 1948 година в град Свищов.
С повече от 70-годишна история в машиностроенето, ние предлагаме иновативни решения, качество, традиции и опит в производството на съоръжения и нестандартно оборудване за промишлеността, селското стопанство и обществения сектор.
Производство с широк спектър процеси на металообработка: цех за машинна обработка, механично-монтажен цех, ковашко-пресов цех, цех за щанцоване на сита, цех за боядисване с автоматизирана производствена линия за прахово боядисване
Складови помещения, административна сграда и места за отдих

Производственно-инженерен персонал от добре обучени служители с опит и квалификация
Сертифицирана система за управление на качеството съгласно БДС EN ISO 9001:8

Материална база

Производствената ни база е с площ от 35 декара, от които 11 декара сгради. Производствените помещения са оборудвани с мостови конзолни кранове, локални ел. табла, системи за осигуряване на микро климат, осветление за работа нощем. Разполагаме с вътрешнозаводски транспорт, открити и покрити складове за материали и продукция. Транспортни средства до 10 тона.

Мисия и страст

Вие, нашите клиенти сте наши преки работодатели и партньори, следователно ние стоим до вас и вашите изисквания винаги, независимо от обстоятелствата.

Нашите цели и нашата основна политика са свързани с непрекъснато развитие на компанията, включващо следните основни принципи:

Непрекъснато повишаване на квалификацията на мениджърите и технологичните работници в УСТРЕМ. Това е изискване, пряко свързано с успеха на компанията.

Въвеждане на най-новите технологии, машини и съоръжения.

Професионализъм, коректност и уважение към нашите местни и международни доставчици.

Спазване безопасни условия на труд и удовлетвореност на персонала, и спазване на всички европейски норми за хармонизация и екология.

Запитване
Имате въпрос, задайте го. Ние ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Съгласен съм Ustrem.eu да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

    No, thank you. I do not want.
    100% secure your website.
    Powered by